Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Havran İlçesinde Zeytin ve Zeytinyağı” Tanıtım Atağı

Havran İlçesinde  Zeytin ve Zeytinyağı” Tanıtım Atağı

Havran ilçesinde Zeytin ve Zeytinyağının tanıtımı için kolları sıvayan Ziraat Odası Başkanlığı tanıtım atağına geçip ilçenin giriş ve çıkışlarına Zeytin ve Zeytinyağını tanıtan reklam tabelaları ile donattı.

Havran ilçesinde Zeytin ve Zeytinyağının tanıtımı için kolları sıvayan Ziraat Odası Başkanlığı tanıtım atağına geçip ilçenin giriş ve çıkışlarına Zeytin ve Zeytinyağını tanıtan reklam tabelaları ile donattı.
Dünyanın en kaliteli zeytin ve zeytinyağı Havran`ın bereketli topraklarında yetişmekte ancak yıllardır tanıtım eksikliğinden dolayı Havran'ın zeytin ve Zeytinyağını anlatamadık. Bu anlamda Havran Ziraat Odası olarak Havran ilçesinin mücavir sahası içinde yer alan Balıkesir - Havran karayolu üzerine on adet Zeytin ve Zeytinyağını anlatan anlamlı sözler içeren tabelaları koyduk. Buradaki amacımız dışardan gelen misafirlerimizin dikkatini çekmektir” diyen Havran Ziraat Odası Başkanı Emin Ersoy, Edremit Körfezinin incisi, Tarımın gözdesi Havran'dır. Bugüne kadar ilçemizde yetişen ürünleri yeterince tanıtamadık. Bu anlamda başlatmış olduğumuz tanıtım atağını tüm hızıyla sürdüreceğiz. Bizim tek amacımız Zümrüt ilçemiz Havran'ı sebzesi ve meyvesi ile zeytini ve Zeytinyağı üretimi yanı sıra kültürel varlığı, tarihi ile geniş kapsamlı tanıtımını yapmaktır” dedi.
Tabelalarda ‘Kalbimizin Dostu Zeytinyağı', ‘Körfezin incisi Sofraların Vazgeçilmezi Sağlınız için Zeytin Yağı Tüketin', gibi akılda kalacak sloganlar yer almaktadır” olduğunu, hedeflerinin ise Havran Zeytin ve Zeytinyağını Türkiye`de bir numara yapmak olduğunu açıklayan Başkan Emin Ersoy, Zeytin ve Zeytinyağı konusunda zeytin üreticilerimizi sık sık hem yurt içi hem de yurt dışındaki Uluslararası fuarlara katılarak, doğru bilgi elde etmelerini ve yeni teknolojileri görmeleri konusunda imkan sağladıkları bilgisini verdi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı